Pia anbefaler

Pia anbefaler

Under innspillingen av “Oppdrag Nord -Norge” var det helt essensielt å ha et sett med klær som kunne benyttes i ulike settinger, ikke bare i fjellet.

Atom bukse

Min trofaste følgesvenn på båten var uten tvil Atom W’s Pants, som med sitt lette og myke stoff samt perfekte passform ble plagget over alle plagg. Jeg liker utrolig godt den sjøblå fargen, som er lett å matche med andre plagg og ser veldig bra ut. Da buksen er lett foret, er det nødvendigvis ikke buksa for topptur, men den passer derimot perfekt for kalde dager i skianlegget. Buksebeina er vide og går lett over støvlene, så det er fort gjort å spenne på støvlene.

Atom jakke

Det myke og lette fôret i Atom W’s Jacket er også en faktor som gjør at jeg liker denne jakka veldig godt. Jakken har lufting, noe som gjør at den kan benyttes på kortere gåturer i anlegg uten at det blir for varmt. Jeg hadde i vinter base i Chamonix hvor det er mye av korte hiker fra skianlegget for å komme til de perfekte nedkjøringene. Atom W’s Jacket sørget for at jeg fikk luftet på kortere hiker, samtidig som den holdt meg varm i stolheisen. Jeg liker veldig godt de rene linjene og enkle snittene, samt at den har litt armylook i utseende, med skulderklaffer og enkle lommer utenpå. Kombinasjonen med et litt røft utseende og rosa farge funker kjempefint for meg, og fargen gjør jakken fantastisk i foto/filmsammenheng!

Climate Hoodie

Fordelen med Climate W’s Hoodie er passformen gjør den til det perfekte mellomplagg, i tillegg til at den ser bra ut når skijakka taes av og varmebua inntas. Jeg har også benyttet denne tekniske fleecen under joggeturer når det er kaldt ute.

-Climate W’s Hoodie, Blackberry          -Atom W’s Jacket, Coral     – Atom W’s Pants, Sea Blue

Kommentarer: