Telemarklandslaget anbefaler

Telemarklandslaget anbefaler

Verdensmester i telemark, Sigrid Rykhus og landslagstreneren i telemark, Jo Mørk har mange utetimer i året og har virkelig brukt for produkter som beskytter de mot vær og vind. De har testet noen av våre Gore-Tex produkter, og her er dommen.

Testet av Sigrid Rykhus:
Electron Gore Tex Performance Shell Jacket

For å bli verdens beste kvinnelige Telemarkkjører må du trene i alt slags vær. Med min Electron Jacket på kroppen så kan jeg jobbe mot mitt store mål. Jakken egner seg like godt i snø, regn, vind og solskinn!

 

Testet av Sigrid Rykhus:
Kuling Windstopper Hanske

Allsidighet er viktig for å nå sine store mål. Dette mottoet har jeg alltid jobbet etter. Kuling hanske er allsidig, dette betyr at den brukes til ALT så lenge temperaturen ligger mellom +15 og -10. Jeg bruker kuling hansken når jeg løper intervall,  går ski eller  rulleski. Kuling hansken har godt grep på grunn av skinn i håndflaten, dette er viktig for god følelse med skistaver. (Før start på skirenn er det viktig med siste finish på skiene. Her er Kuling hansken helt genial, god passform som betyr godt grep når ski skal børstes opp før start!)

 

Testet av Jo Mørk:
Helium Gore-Tex Paclite Jacket

Min Helium Gore-Tex Paclite Jacket bruker jeg like mye på topptur som til vanlig fritidsbruk. Jeg er opptatt av lett bekledning når jeg legger bak meg høydemeter for høydemeter, når toppen er i sikte og det store høydepunktet ventes er Helium jakken helt perfekt! Liten og lett betyr lite luftmotstand nedover og lite vekt oppover……

-Electron Jacket, Bright Red       -Helium Jacket, Bright Blue  & Dark Red      -Kuling Hanske

Kommentarer: