Stramme rumper og russisk mafia

Stramme rumper og russisk mafia

Telemarkslandslaget er på samling i Mellom-Europa. Her er litt hva de har opplevd på første del av samlingen.

Lørdag 3. november møtte vi opp på Gardermoen, klare for avreise til Sölden. Allerede fra starten var laget litt redusert da Amund dessverre måtte bli hjemme på grunn av beinbrudd, men Thomas ble heldigvis frisk igjen etter en tur på taket. Utover uken ble det litt sykdom og diverse skader på herresiden, men damelaget stilte veldig sterkt helt til Thea måtte på legevakten for å sjekke en forslått tommel. Heldigvis kom vi oss raskt på beina igjen.

Vi hadde mange dager på breen og været var veldig varierende, men det skulle ikke være noe problem for vi har fått klær til all slags vær.

Det er ikke alltid en dans på roser når forskjellige nasjoner skal sette løype i én liten trasé. Trener Jo og alle de andre trenerne fikk litt trøbbel med en russisk trener som mente han alltid hadde rett og kastet like greit portene våre bort fra løypa. Han hadde tross alt vært der i 20 år og betalt store summer for traseen, men Jo var sikker på at dette var russisk mafia som var på ferde. Det var ikke bare han Jo var frustrert over. Vi hadde med assistenttrener Børge som tydelig sliter med overgangen fra løper- til trenerrollen. Opp på breen tok med seg selv og en termos med kaffe og regnet med at resten av nødvendig utstyr ble fraktet opp av andre. Han innså at han måtte gjøre det godt igjen og disket opp med sjokolade og kaffe.

Vi har også opplevd masse fint på turen. Flere dager med supre forhold og gode svinger har resultert i god fremgang hos samtlige løpere. Vi merker alle at vi er bedre trent, og samtlige av oss friske har satt ny rekord i knebøy. Dette viser at både løperne og treneren har gjort mye riktig. Det er ikke bare på ski siden vi har hatt det bra. Vi har fått super service på hotellet, hvor den kvinnelige sjefen ble betatt av Jo og stilte opp med alt vi skulle ønske. Det var ikke bare sjefen som hadde et godt øye for det norske laget. Den mannlige servitøren hadde flere ganger et fast blikk rettet mot Lasse sin rumpe, som har vokst seg strammere og sterkere etter en høst med mye knebøy.

Etter seks goder dager på ski var det på tide å vende snuten mot Saas-Fee hvor vi skal trene med våre argeste konkurrenter, det sveitiske landslaget.

Kommentarer: