Sesongstart i Hemsedal!

Sesongstart i Hemsedal!

Omsider, etter en lang sommer og høst er tida inne. Her kommer vintern, som Jokke sier! Jeg har riktignok hatt noe sommerskikjøring på Stryn og noen turer til Juvass etter sommeren, men det er liksom nå det begynner.  Når sneen tynger greinene på trærne i skogen, og alt du ser er dekket i hvitt.  Når sommerdekkene pakkes bort og man er på vei til Hemsedal på skikkelig vinterføre, i alle fall når man nærmer seg dalen.

Hadde en kjempehelg i Hemsedal andre helga i november! Fotoshoot for Hemsedal Café, og selv om været var vått, vått, vått på lørdag glimtet sola til utpå søndag og mandag. Tok ingen sjanser på klesfronten og ikledde meg Electron-jakka, noe som viste seg å være lurt. Den er absolutt både vindtett og vanntett, og tar seg veldig bra ut på bilder. Resultatet fra fotoshooten vil kunne sees på Hemsedal Café om ikke lenge, så ta turen oppover!

Nå sitter jeg i et gråtungt høst-Oslo og er midt i eksamensracet. Allikevel kobler tankene ut, og jeg tenker at det sner i fjellet. Hva skjedde med fokuset? Fokuset er der det skal det, bare litt skakkjørt etter å ha starta sesongen i snerike Hemsedal. Én uke til med studier, så tas det juleferie og jeg skal gjøre mer enn å la tankene koble ut…

Ha en fin overgang fra høst til vinter!

Hilsen Pia

 

Kommentarer: