Sesongen er i gang for Dennis

Sesongen er i gang for Dennis

Sesongen startet med noen turer til Hemsedal og en fotoshoot med Missing Link. Fortsetter nå med barmarks treningen med styrke øvelser fram til jeg drar av gårde til det store utland.

Denne gangen går turen utenom Europa.  Vi er tre gutter som reiser for første gang til USA/Canada. Vi flyr til Vancouver og kjøper oss en bil som vi kan sove i tilfelle ting skjærer seg med bosted. Vi kommer til å reise mye rundt for å oppleve mest mulig og se nye steder. Vi kommer også til å reise etter der hvor forholdene er best. Det vil si stedene med mest snø. Som alltid!!. Prøver og holde oss til de minste stedene for å holde oss unna de største folkemengdene, men kommer nok til å streife innom store steder som Whistler, Red Mountains, Jackson Hole osv. Her kommer jeg tilbake med oppdateringer underveis. Vi vil også muligens leie oss scooter for å komme oss ett stykke inn i de feteste fjellene Canada har å by på.

Når det kommer til konkurranser så driver jeg og sjekker opp det nå med å få oss med på noen av konkurransene borte i USA og Canada. Litt annen stil i disse konkurransene enn i Europa, med blant annet litt annen type terreng. Vi skal filme en god del, så følg med da det kommer en god del filmer underveis av turen. Vi blir nok borte i 2 mnd tid i første omgang så får vi se om vi utvider billetten litt.

Det jeg har tenkt å kjøre av konkurranser her hjemme i Norge blir mest sannsynelig Sauda BCC og Røldal RFC. Hvis jeg rekker flere så slenger jeg meg på dem også. Prøve å få filmet en del med Chaoz i år også og håpe på en syk sesong her hjemme så det blir noe ordentlig dra på kjøring neste film. I tillegg skal jeg være med på en Freeride Camp med den nye ski sponsoren min.

Dennis Risvoll

Kommentarer: