Revelstoke 2013

Revelstoke 2013

4. Januar står det på flybilletten, destinasjonen er Kelowna airport, en liten lokal flyplass et par timers kjøretur unna Revelstoke, Canada. Revelstoke er kjent for både bakkekjøring, catskiing og heliskiing, en liten canadisk by med knappe 5000 innbyggere. De siste årene har Revelstoke også etablert seg som første stopp for Freeride World Tour, noe som er grunnen til mitt 10- dagers lange opphold over Atlanteren.

Selve konkurransen gikk av stabelen fem dager etter skjema grunnet kraftige snøbyger. Damer ski var siste startende klasse, noe som dessverre medførte dårlige forhold og flatt lys, og som videre resulterte i mye knall og fall blant ski jentene. Jeg holdt meg heldigvis sånn noenlunde på beina, og endte tilslutt opp på en fjerdeplass. Slett ingen dårlig start på FWT, og jeg er fornøyd med å ta med meg viktige poeng fra en vanskelig og krevende konkurranse! Målet er uten tvil å klatre opp på pallen! Neste stopp er Chamonix, og første mulige konkurranse dag er 26. Januar. Følg med på live videofeed på freerideworldtour.com.

Pia Nic i FWT Revelstoke 2013 from Missing Link on Vimeo.

Kryss fingrer og bein! Jeg har trua!

Hilsen Pia

Pia Nic Gundersen med FWT startnummer i Revelstoke.

Kommentarer: