Historien

Lidenskap for snø, utallige skidager og et ønske om å bryte grenser for egne utfordringer var starten på Missing Link. Unge pionerer som var uredde og hadde egne ideer. Kompromissløse krav til funksjon og detaljer, uredde i fargebruk og utvikling av eget design. Sånn begynte det.

På midten av 80-tallet så de første Missing Link kolleksjonene dagens lys. Dette var revolusjon, dette var nyskapende, dette var rått. Her var plaggene ”alle” måtte ha. En Missing Link bølge slo inn over fjellheimen sommer som vinter.

Vi er fortsatt lidenskap – utvikling og innovasjon – for alle som har en aktiv livsstil. Derfor er produktutviklingen basert på de unge, nye brukerne. De unge, nye som vil bryte egne grenser, de som setter de høyeste kravene, har fokus på funksjon – har flest skidager og som bruker skogen for å sprenge andre grenser om sommeren. Vi lytter til naturen, kjenner norsk klima og tilpasser valg av materialer, form og detaljer til bruksområdet og de mest krevende forholden – hvor den endelige lab-testen er naturen selv. For da kan du være trygg – og bare nyte og glede deg over dine opplevelser – dine unike øyeblikk.

Missing Link skal fortsatt være kompromissløse, fortsatt være i forkant av utviklingen og ha et design som blir lagt merke til. Vårt mål er at du skal være fornøyd med ditt valg av Missing Link i dag og i mange år fremover!