Dennis anbefaler

Dennis anbefaler

Dennis Risvoll har gjennom hele forrige vinter brukt noen av våre freeride produkter og testet om de holder mål. Her er hans dom.

Atom Jacket

Dette er en jakka som passer folk i alle str.  Det er en foret jakke som passer på litt kjøligere vinterdager. Veldig behagelig og ha på og gir god polstring mot eventuelle tryn. Slitesterk jakke med masse lommer. Kommer også i mange kule farger.

Atom Pants

Buksa er som jakka att passer folk i alle str. Passer best på litt kalde dager og er veldig behagelig å ha på seg. Slitesterkt stoff og har ektra beskyttelse nede ved skiskoene sånn att det ikke blir flenger i buksa.

Råtassen Beanie

Råtassen lua er min egen produksjon. Ville lage en lue med lite dill på som var veldig enkel og hadde masse farger sånn att den syntes. Skal man synes så måååå man ha farger. Ikke for varm og ikke for kald. Bare helt perfekt:) Bruker man Råtassen lua så blir man jo simpelthen rå.

 

-Atom Jacket,Lime   -Atom Pants, Sea Blue    -Råtassen Beanie, Orange

Kommentarer: