Pia Nic i Oppdrag Nord-Norge

Pia Nic i Oppdrag Nord-Norge

Husker du den fantastiske serien Oppdrag Sognefjorden som gikk på NRK for et par år siden? Nå kommer oppfølgeren. Oppdrag Nord-Norge starter på NRK 1 torsdag 7. mars. Her følger vi Kaptein Mads Bekkelund og noen av de beste ekstremsport utøverne vi har i landet på deres ferd langs kysten av Nord-Norge. I åtte episoder blir seerne bedre kjent med blant annet den olympiske mesteren Kari Traa, verdensmester i kiting Kari Schibbevaag og ikke minst vår team kjører Pia Nic Gundersen. I naturskjønne omgivelser blir deltakerne utfordret innenfor sine spesialområder og ikke minst utfordret på langt mer ukjent farevann.

Pia har fortalt om spektakulære opplevelser, morsomme episoder og minner for livet. Vi gleder oss til å følge serien og oppfordrer dere til å skru på TV’n på NRK1 torsdager fra kl 20:15 fra og med 7. mars åtte torsdager fremover. Serien går også i reprise på NRK 3 på lørdager kl 20:00.

NRK programoversiktFoto: Sindre Kinnerød/ Flash Studio

Kommentarer: